Iniciar sesión

Login

Usuario
Password *
Recordarme
Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
Catalan Basque Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Portuguese Romanian Russian Spanish

Presentació del conte "Falcons de Barcelona"

El passat dijous 18 d’octubre a la Casa dels Entremesos, els Falcons de Barcelona vàrem celebrar l’acte Institucional dels 15 anys de la colla.
En primer lloc va tenir lloc una taula de vivències, on set ponents de la colla van explicar històries i moments d’aquests 15 anys, fent recordar als assistents alguns moments viscuts. Els ponents varen ser: Pere Rovira (com primer president), Oli García (com ex cap de colla), Mercè Monell (com ex anxaneta i persona que ha format part de la tècnica), Marta Vall-llovera (com ex cap de colla) , Cris Moevius (com ex cap de colla i persona que ha estat a figures i músics), Anna Arboix (mare d’anxaneta de la colla) i Samuel Sotil (com actual president).
En segon lloc es va presentar el Conte de Falcons de Barcelona, desvelant part dels seus secrets ocults fins dijous passat. El vàrem presentar en Xavier Arola (editor del Cep i la Nansa), en Juanol0 (dibuixant) i na Marta Alonso (com autora del text). L’objectiu del conte és fer arribar el món dels Falcons els més menuts. Tal i com va dir en Xavier Arola "el conte ha quedat tot rodó, és molt complet". Conté una història però també té un glossari i pàgines amb activitats infantils. Per altra banda l’autora del conte va desvelar el secret del conte. El conte està inspirat en com en Pere Rovira (el fundador de la colla) li explica què són els Falcons de Barcelona a la seva neta. A més els dibuixos contenen trets històrics de la colla com per exemple el dibuix del avet de 9 o la piràmide de 4 que són les primeres que es van fer, com també a mode de record una imatge d’un assaig al ETP Clot, on la colla va fer els seus primers assajos i va ser lloc d’assaig durant uns anys. O el centre de Sant Josep de la Muntanya, ja que alguns dels primers anxanetes que va tenir la colla eren canalla d’aquell centre.
En tercer lloc va tenir lloc la visualització del vídeo “15 anys de Falcons de Barcelona” que vol ser un recull de 15 minuts de moments de la colla, amb imatges de les nostres figures amb el pas dels anys, els nostres viatges, les nostres activitats extra falconeres, la col·laboració amb el teatre i altres espectacles, els nostres músics, la nostra bèstia infantil el Niku i com no, de la família Falconera Barcelonina.
Per acabar l’acte va haver un petit brindis amb cava. Un cava especial per commemorar el 15è aniversari amb etiqueta de Falcons de Barcelona i la xapa amb el logo del 15è aniversari.

Al acte hi varen assistir unes 60 persones.

                 2018 10 18 Presentacio conte2     2018 10 18 Presentacio conte0     2018 10 18 Presentacio conte3

                                                         2018 10 18 Presentacio conte4          2018 10 18 Presentacio conte5 

 Amb el suport de

                                              FECPTBV2            

Amb la col·laboració de

 comerciants sant peremesbaix

UA-23813345-1