Please select your page

Falcons de Castellcir

castellcirFalcons de Castellcir van començar a actuar l’agost de 2004 amb motiu de crear un espectacle per a la cloenda de la 2a Fira de la Joguina de Castellcir. Els primers anys de la colla només actuaven en aquesta fira, i el vestuari que utilitzaven era molt diferent del que duen ara: utilitzaven texans blaus, samarreta vermella i faixa negra.

Al cap de dos anys, l’estiu de 2006, van modificar el seu vestuari canviant els texans blaus per pantalons blancs i, a més,  començaren a dur espardenyes de set betes; tot i que a l’hora de pujar a les figures se les treien. A partir d’aquest any també comencen a actuar fora del municipi i actuen a Collsuspina, per la Fira del Moianès. El 2008 s’ajuntaren a  la Federació de Colles de Falcons. D’aquest moment ençà, els Falcons de Castellcir comencen a assajar i a actuar amb més regularitat i a augmentar el nivell de dificultat de les figures. A part, aquell mateix any, aprofiten per  canviar-se la samarreta vermella per la camisa blanca i el color negre de la faixa pel vermell, ja que era el color de la samarreta que utilitzaven en els seus inicis.

Actualment participen a la Trobada de Colles que es fa any rere any  en una localitat diferent on hi hagi alguna colla de falcons. El 2014, Castellcir serà qui organitzi la trobada, on aprofitaran també per celebrar el desè aniversari de la seva fundació. Per acabar, s’ha de ressaltar que els Falcons de Castellcir són una colla molt creativa que ha creat figures com la melée, la rotllana, la sagrada família, la font, entre altres.

https://www.facebook.com/falcons.decastellcir

castellcirlogo


Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política