Please select your page

Falcons de Malla

 

malla

Els Falcons de Malla van ser creats l’any 2008, constituint-se com la primera colla de falcons a Osona. Aquest fet constata l’expansió dels falcons a d’altres indrets de Catalunya. Originàriament estaven assentats al Penedès i mica en mica han anat pujant cap a les comarques del nord, primer al Barcelonès, després a l’Anoia i arribant a la Catalunya del Nord.

Malla és un petit poble rural constituït per diverses masies, allunyades les unes de les altres. És per aquest fet que els seus habitants van decidir trobar una activitat festiva i de treball en equip per fomentar la relació entre ells i establir un punt de trobada. La seva indumentària es basa en la faixa de color negre. La seva presentació oficial va ser a la Festa de Setembre de Malla, davant de l’Església de Sant Vicenç, on van fer pilars de 2 en moviment, escales de tres i de quatre i van acabar amb una pira. Des de llavors, han portat les seves figures arreu de la comarca d’Osona.

 

 

mallalogo

 


Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política