Please select your page

Falcons de Capellades

 

capellades

És la colla més recent que s’ha adherit a la Federació de Colles de Falcons de Catalunya; s’hi van incorporar l’any 2012 amb el morat com a color de faixa.

Els Falcons de Capellades van ser fundats el 28 de juny de 2012. La seva presentació va ser nou dies després, amb un petit assaig per donar-se a conèixer i per captar nous falcons. Hi van assistir una vintena de persones, moltes d’ells procedents de la colla dels Falcons de Vallbona d’Anoia, el poble veí. Aquesta divisió de falcons, però, en lloc d’enfonsar les colles afectades, va servir per tirar endavant amb més força i motivació els seus propis projectes. El 16 de setembre els Falcons de Vilanova i la Geltrú es van desplaçar a la seva localitat per batejar-los, tot fent una cercavila pels principals carrers de la vila i una actuació final on els de apellades van fer un pas endavant amb la seva primera pira 4x4.

El seu primer any de vida es caracteritza també per la seva constància, ja que no han fet el típic descans que acostumen a fer les colles durant els mesos d’hivern. Són moltes les actuacions i els assajos que han fet durant el 2012, i gràcies al treball i a l’esforç dut a terme durant aquest any, avui en dia poden dir orgullosos que ja han aconseguit fites importants com la tripira, el pilar de 4 amb pinya, la pira 4x4 i l’escala de 7, així com figures creades per ells mateixos.

https://www.facebook.com/falcons.decapellades

capelladeslogo

 


Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política